Frakt & Retur

RETUR & BYTE

Du har full retur- och bytesrätt inom 21 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick. Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfraktkostnaden. Har du betalat med kort för vi tillbaka pengarna direkt till kortet. Vid postförskott ger du oss ditt bankkontonummer så för vi in pengarna där minus avgiften för postförskottet. Om du har valt att betala med faktura så stryker vi den helt enkelt, såvida du inte redan har betalat den. Då får du tillbaka pengarna till ditt konto. OBS! Underkläder som har blivit uppackade kan av hygieniska skäl ej returneras.

SÅ HÄR GÖR DU (OBS! ANVÄND ALLTID POSTNORD):

- Lägg den vara du vill returnera i originalpåsen eller liknande förpackning.
- Fyll i din retursedel där du förklarar vem du är och vad du vill göra. Tex byta storlek eller få pengarna tillbaka. Det går även bra att skriva på en vanlig papperslapp. Om du har handlat med postförskott måste du uppge ditt bankkontonummer om du vill ha pengar tillbaka.
- Skicka tillbaks varan till Bonito, Box 12345, 97434 Luleå. Använd Postnord(f.d Posten) som leverantör, annars kommer det inte fram.

Glöm inte skriva avsändaradress tydligt på förpackningen. Vi tar hand om din retur så fort vi kan och återbetalar dina pengar direkt när vi ser att din vara är i godkänt skick. Tänk på att det kan ta ett par dagar innan pengarna syns på ditt bankkonto. OBS! Kom ihåg att det är du som är ansvarig för varan på tillbakavägen till oss. När skor returneras så är det inte okej att bara tejpa igen skolådan och skriva adressen direkt på lådan. Någon form av omslagspåse/papper måste användas.


REKLAMATION

Vid reklamationsärenden eller trasig vara måste du alltid först kontakta Bonito på info@bonito.se. Om skadan går att laga ersätter vi dig för lagningen upp till en rimlig nivå. Man får inte göra åverkan i plagget utan att först ha fått klartecken från Bonito. Om varan ska skickas tillbaka får du en returfraktsedel på mail som du skriver ut och tejpar på din förpackning.

FRI FRAKT OCH SNABB LEVERANS

På Bonito har du alltid fri frakt oavsett orderbelopp. Vi använder pålitliga Postnord som logistikpartner och dina varor levereras till dig på 1-3 arbetsdagar.